Oficiální partner BMW Motorrad

Exkluzivní motoškola, která vás bude bavit

Do košíku

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Přijďte se projet s.r.o.
IČO: 08783756
se sídlem Radiměř 461, 569 07 Radiměř

Kontaktní e-mail: info@prijdteseprojet.cz


Jaké údaje, proč a jak dlouho zpracováváme

Dotazy/poptávky

Na základě budoucího plnění smlouvy zpracováváme vaše jméno, e-mail a případně telefon, abychom vám mohli zodpovědět vaše dotazy a vyřídit vaši poptávku.

Údaje zpracováváme po dobu max. 1 roku.

Objednávka

Z důvodu plnění smlouvy a zákonné povinnosti zpracováváme následující údaje: jméno, e-mail, telefon a fakturační adresu , abychom mohli řádně vyřídit vaši objednávku a kvůli vystavování a archivaci daňových dokladů.

Údaje zpracováváme po dobu max. 5 let, nebo po dobu, kterou nám ukládá zákon.

Zasílání e-mailových upozornění

Na základě vašeho souhlasu zpracováváme vaši e-mailovou adresu, abychom vám mohli posílat upozornění na nové termíny a další užitečné in formace. Tyto e-maily vám budeme posílat také v případě, že jste u nás nakoupili – a to na základě oprávněného zájmu.

Údaje zpracováváme po dobu max. 5 let.


Kdo údaje zpracovává

Přijďte se projet s.r.o. (IČO 08783756, se sídlem Radiměř 461, 569 07 Radiměř) jako provozovatel webu a motoškoly.

Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu.

SmartSelling a.s. (IČO 29210372, se sídlem Netroufalky 797/5, Bohunice, 625 00 Brno) jako poskytovatel aplikace pro odesílání e-mailových upozornění.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání e-mailových zpráv. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli e-mailu.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 1.6.2020.

Získejte upozornění na nové termíny motoškoly a expedic

Odesláním souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení. Jak váš e-mail zpracováváme?